И СЛАДОЛЕДЪТ ПОНЯКОГА ГОРЧИ / VESZÉLYES LEHET A FAGYI

И СЛАДОЛЕДЪТ ПОНЯКОГА ГОРЧИ  / VESZÉLYES LEHET A FAGYI – Унгария, 2022, 90 мин., Драма, Романтика

Режисьор: Фани Силади
Сценарист: Жофия Лани
В ролите: Наташа Щорк, Мартон Паткош, Мате Сабо, Магди Боди, Марица Тарнок,  Ласло Балкай, Цан Тогай, Хесна Ав Гаури, Касаш Марк, Йодьон Руболд

Ева и Адел са еднояйчни близначки. Въпреки очевидните си постижения, те не се чувстват пълноценни и не споделят една с друга за ежедневното си безпокойство. Когато обаче се влюбват в един и същи мъж, трябва да се изправят пред лъжите си.
Адел намира стабилност само потънала в работа и води доста сдържан начин на живот. Тя отбягва срещи и рядко се впуска в романтична връзка. Мести се в Норвегия, за да работи като рентгенолог.
Ева изглежда като че ли има всичко. Прекрасно бебе и уверен и успешен съпруг, Тамаш. Но дълбоко в себе си е много зависима от съпруга си и е твърде слабохарактерна, за да е самостоятелна. Приема безропотно, че Тамаш, макар и привлекателен и харесван от всички, вкъщи понякога я тормози и й се налага.
Животът на близначките се преобръща, когато срещат Акош, служител във фирмата на Тамаш. Той е всичко, което те не са. Странен обект на желание. И двете се влюбват в него, без да знаят за влечението на другата. Когато Адел започва да излиза с него, Ева губи почва под краката си. Въпреки че привидно всичко се отнася до Акош, те осъзнават, че в действителност си липсват една на друга.
Историята е разказана от противоположните гледни точки на близначките. Става въпрос за две жени, които някога са споделяли една и съща утроба, но съдбата ги е разделила и те вече не могат да се видят ясно една друга, когато наистина имат нужда от това.

ДАТА

02 сеп. 2023
Expired!

ЧАС

17:30

Цена

10BGN

Купи Билет

НАТИСНИ ТУК

Местоположение

Зала 6 - ФКЦ